ΜΕΝΟΥ
 • Κατασκευή Ιστοσελίδας

  Για κάθε ιστοσελίδα που σχεδιάζουμε, ξεκινάμε από μια λευκή σελίδα χαρτιού.
  Πρωτίστως η ιστοσελίδα θα πρέπει να εξυπηρετεί απόλυτα τους στόχους marketing του πελάτη και φυσικά να τον απογειώνει σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό του. Για αυτό ξεκινάμε να εργαζόμαστε πρώτα από το τμήμα marketing του γραφείου μας. Η δομή, ο τύπος περιεχομένου, η λειτουργικότητα και οι καινοτόμες εφαρμογές είναι το αποτέλεσμα της σωστής ανάλυσης marketing που κάνουμε, πριν προχωρήσουμε στην σχεδίαση.
  Η ομάδα των σχεδιαστών μας καθορίζει την εικαστική προσέγγιση του ιστότοπου, με στόχο το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα να είναι εντελώς επίκαιρο, να προωθεί το storytelling της εταιρίας ή του προϊόντος, να υποστηρίζει τη λειτουργικότητα και να πληροί πολλές ακόμη προϋποθέσεις. Οι προγραμματιστές μας εφαρμόζουν και συνδυάζουν τις σωστές τεχνολογίες ώστε η ιστοσελίδα να λειτουργεί άψογα, να είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης και οπωσδήποτε να είναι ενδιαφέρουσα και ελκυστική προς τους επισκέπτες και χρήστες της.

  Σχεδόν πάντα προτείνουμε στους πελάτες μας να διαχειρίζονται οι ίδιοι το περιεχόμενο των ιστοσελίδων τους, μέσω των απλούστατων συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου που διαθέτουμε σε κάθε ιστοσελίδα, όμως μπορούμε να αναλάβουμε κατά απαίτηση των πελατών μας την πλήρη ή τη μερική διαχείριση του περιεχομένου τους.

   
 • Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος

  Ένα eshop είναι πολλά περισσότερα από έναν κατάλογο προϊόντων και ένα καλάθι. Θα πρέπει να είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών μέσω ενός ιστότοπου. Αυτό το πετυχαίνουμε ενσωματώνοντας ποικίλες εφαρμογές που προκύπτουν από ένα μελετημένο σχέδιο marketing σε συνδυασμό με τον ελκυστικό σχεδιασμό και τον εντελώς λειτουργικό τρόπο πλοήγησης. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της δικής σας επιχείρησης θα πρέπει να δημιουργηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες της.

   
 • Ιστοσελίδα για κινητά και ταμπλέτες

  Το ποσοστό των ανθρώπων που χρησιμοποιούν κινητές συσκευές (smart phones και tablets) για την πλοήγηση τους στο διαδίκτυο, διαρκώς αυξάνεται. Πλέον πολλοί χρήστες του διαδικτύου χρησιμοποιούν παράλληλα το κινητό, το tablet και το σταθερό η/υ ή το laptop. Ο βέλτιστος τρόπος για να διασφαλιστεί η σωστή προβολή ενός ιστότοπου σε όλες τις συσκευές, είναι η δημιουργία διαφορετικών εκδόσεων της ιστοσελίδας, ειδικά σχεδιασμένες στις προδιαγραφές αυτών των συσκευών.

   
 • Interactive marketing

  Πλέον η ναυαρχίδα της στρατηγικής marketing των σύγχρονων επιχειρήσεων είναι οι ενέργειες μέσω του διαδικτύου.
  Επιπλέον, στις περισσότερες των περιπτώσεων ισχύει ο κανόνας «όσο πιο διαδραστική είναι η ενέργεια, τόσο μεγαλύτερος είναι ο δείκτης μετάδοσης και διάδοσης της ιστορίας που γίνεται εμπειρία για τον χρήστη». Οι επιλογή των μέσων αρχικά φαίνεται ευδιάκριτη, Google, Facebook, Twitter, YouTube, Yahoo, Vimeo, Flickr, Pinterest, digg, slideshare, κλπ, κλπ…
  Όταν όμως πρέπει να σχεδιαστεί συγκεκριμένα το σχέδιο των επιμέρους ενεργειών, το οποίο ταυτόχρονα να εξυπηρετεί το ενιαίο σχέδιο marketing της επιχείρησης, τότε θα πρέπει να υπάρχει σοβαρή γνώση του internet marketing που να συνοδεύεται από μεθοδικότητα, συναρπαστικά δημιουργικό τρόπο σκέψης και δυνατότητα υλοποίησης των ιδεών.

  Για αυτόν ακριβώς τον λόγο η ομάδα του Zoothoot αποτελείται από διαφορετικές ειδικότητες ταλαντούχων και ενθουσιωδών επαγγελματιών όπως αναλυτές marketing, δημιουργικοί κειμενογράφοι, σχεδιαστές, προγραμματιστές, 3D & animation designers, εικονολήπτες, μουσικοί, μοντέρ, παραγωγοί ταινιών, και οπωσδήποτε παραμυθάδες.
  Διότι κάθε ενέργεια marketing στο διαδίκτυο παρατηρείται, απομνημονεύεται και διαδίδεται αποτελεσματικότερα ως μια συνταρακτική αφήγηση μιας ιστορίας παρά ως μια ρεαλιστική και συνηθισμένη αναμετάδοση της πραγματικότητας.